Boek meteen online zelf je afspraak in!

Leren leven met de maan

Begeleiding tijdens de maan fase naar keuze. Voor meer verdieping en inzichten. Met creatieve en dynamische oefeningen. Zodat je meer inzicht krijgt wat je met de maan kunt doen en waar je persoonlijk nog kunt groeien.

Duurt 2,5- 3 uur per avond

Dit kan zowel online als fysiek aanwezig.

Vanaf 3 personen

€55,- pp per avond

Neem persoonlijk contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden.

info@balancepraktijkilona.nl

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon van Balance praktijk Ilona? Ook dit is makkelijk te regelen via deze online link. Je krijgt de cadeaubon digitaal toegestuurd. 

Het is ook mogelijk om de cadeaubon thuis gestuurd te krijgen. Laat dat even per mail weten. 

Geopend op:

  • Maandag om 10.00 uur en 12.00 uur
  • Dinsdag om 10.00 uur en 12.00 uur
  • donderdag om 10.00 uur en 12.00 uur 

Vergoedingen:

Inmiddels door al mijn opleidingen zou ik in aanmerking komen voor een beroepsvereniging, zodat jij je behandeling (mits je aanvullend verzekerd bent) missschien vergoed zou krijgen. Ik kies hier heel bewust niet voor. Want; ik wil zelf blijven voelen waar ik mij in wil ontwikkelen en wat ik met de praktijk wil. Maar wanneer ik mij aansluit wordt er eigenlijk vanalles voor mij bepaald. En ik wil juist jou leren dat je je leven zelf bepaald! En dat doe ik zelf liever ook. Mijn kundigheid zal juist daardoor nog beter zijn. En de resultaten ook, daar ben ik van overtuigd. De concessie die ik naar jou toe doe is dat ik lage prijzen hanteer zodat ik voor iedereen toegankelijk blijf.

Adres:

Willem de Zwijgerweg 71

5684SC Best

Je kunt me telefonisch bereiken op 0646522626 (tijdens mijn behandeling staat mijn telefoon altijd op stil)  bij geen gehoor kunt u me makkelijker bereiken via email: info@balancepraktijkilona.nl


En het is nog sneller als je zelf een afspraak online in boekt. Dit kan 24 uur per dag! Via de roze button rechts onderin.

Route:

De praktijk is op de begane vloer. Je gaat bij de rechter poort naar binnen en daar zie je vanzelf de praktijk achter op de binnenplaats.

Meer info:

Heb je vragen of wil je meer weten over mijn behandelingen? Laat je vraag hieronder achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.