“Bij Ilona in de praktijk is er een huiselijke sfeer. Er is persoonlijk contact. Niet zo’n klinische Doktor. Daarom kom ik ook zo graag elke keer terug.”
Kristel
Massage/Guasha & coaching

Herken jij je in een of meerdere van onderstaande klachten?

Er zitten waarschijnlijk veel afstoffen in je spieren en bindweefsel. Deze zorgen voor stagnatie en lichamelijke klachten. Dit kan door blessures of door overbelasting. Tijd om op te schonen dus!

Of herken jij je ook in een of meerdere van onderstaande klachten?

Grote kans dat jouw lichaam helemaal overprikkeld is.

Je lichaam weet het verschil niet meer tussen gas geven en stoppen. Het blijft maar signalen afgeven naar de hersenen dat het in de actie moet blijven. Dit put het lichaam uiteindelijk uit.

Je hebt dan kans op een burn -out, fybromialgie achtige klachten, SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten) en last van onverklaarbare vermoeidheid. 

Voor iedereen een op maat gemaakte behandeling:

In mijn praktijk gebruik ik diverse technieken tijdens de behandeling. Ik kijk samen met jou wat bij je past en wat je het meest zou helpen.

Je kunt de behandeling direct online boeken.

We zullen starten met een digitale intake die ik je opstuur en uiteraard bij de afspraak gaan we verder de klacht goed in kaart brengen en het liefste ga ik meteen ook aan de gang met een massage/ guasha behandeling ( wil je weten wat guasha is? Lees dan hier de blog over guasha therapie) of dynamisch coachen.

Of heb jij al last van terug komende klachten of chronische ziekte?

  • Fibromyalgie
  • reuma
  • oude blessures die telkens weer opspelen
  • intensief sporten
  • algehele spanning en stress
  • terug komende vermoeidheid 

Dan zijn mijn behandelingen ideaal.

Ook als je aan je klacht verholpen bent is het gezond voor je om je lichaam regelmatig te onderhouden met mijn behandelingen. Zodat je lichamelijke klacht en eventuele vermoeidheid niet meer de overhand krijgen.

Ook is het gezond voor je algehele weerstand.

Ook deze kun je online inboeken met de op maat gemaakte behandeling. Ik kijk wat er op dat moment nodig is voor jouw lichaam.

Hier onder zie je een filmpje van een behandeling. Zo krijg je een beetje het idee wat je kunt verwachten.

Video afspelen
“Ik vond het een fijne inzicht gevende behandeling. Erg blij dat ik de stap om een afspraak te maken heb gezet.”
Marleen
Massage/ guasha & coaching

Hoe:

Na een intake of coach/ gesprek vooraf zal de behandeling plaatsvinden op een massagebank en je zult ten alle tijden netjes bedekt blijven, Bh en onderkleding blijft aan.

“Ik kwam bij Ilona vanwege mentale oververmoeidheid na een lange periode van stress. Geen moment spijt van gehad! De guasha behandelingen hebben een sterk effect gehad op mijn herstel. Dank je wel Ilona!”
Kim
Massage/guasha & coaching

Wil jij direct een afspraak? Klik dan op de button rechts onderin!