Over mij

Dit ben ik, Ilona van
Kan.

Geboren en getogen in Brabant, houd van haar praktische dorp Best omdat haar familie daar gezellig dichtbij woont.

Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste en had al snel mijn eigen salon. Ik wist meteen ik wil het op mijn manier doen.

Met aandacht, verbinding en ontspanning echt een cadeau voor de klant.

Wat ik het leukste vond waren de mooie gesprekken met mijn klanten. De afspraak ging al lang niet meer alleen om de beauty.

Toen kreeg ik zelf last van lichamelijke klachten en ontdekte hoe lichaam en geest verbonden zijn. Dit besef  hielp mij persoonlijk en van daaruit ben ik mijzelf gaan omscholen.

Zo ontstond er een omkeer van beauty naar het innerlijke bewustzijn.

 

In 2017 ben ik de 1,5 jarige opleiding tot Guasha therapeut gaan doen, En nog steeds verdiep ik mij in specialisaties rondom Guasha en emoties.

Ik was ook altijd al in de weer met verf en tekenen. Vandaar mijn keuze om kunstzinnig coachen te gaan doen. Inmiddels is die creativiteit ook uitgelopen tot een tweede bedrijf naast mijn praktijk www.artbyilona.nl waar ik prints en handgemaakte one-line tekeningen verkoop.

Ik leerde in 2019 via diverse trainingen de kracht van de maan kennen. En dankzij die energie kan ik nu licht en gemakkelijk leven en ondernemen. 

In 2019  ben ik de opleiding gaan doen bij De kleine tiki in Breda voor kunstzinnig en dynamisch coachen.  En in 2021 de opleiding van basis psychologie om nog meer kennis van gedrag en psychische stoornissen te weten. Zodat ik weet wanneer er een coach nodig is of wanneer er toch doorverwezen moet worden. 

Ik leer nog altijd regelmatig nieuwe massages/ tools om toe te passen in de praktijk. Zodat ik een behandeling op maat kan maken.

Op het moment specialiseer ik mij via allerlei studies, boeken en cursussen op het gebied van het activeren van het parasymphatisch  zenuwstelsel. Het rem pedaal van het lichaam.

Voor mij is de combinatie van het gelijktijdig aanpakken van lichaam en geest het krachtigste wat mij is overkomen. Ik heb geleerd om weer zelfvertrouwen te hebben, in een ontspannen lichaam, een lichaam met energie ipv  uitgeput en op gevoel en flow te leven en te ondernemen. Dat gun ik jou ook.

Lees hier meer over massage voor lichaam en geest  

Hier zie je een film die ik heb gemaakt als eind presentatie voor de kleine tiki. Hierin is mijn reis van zelf ontwikkeling te zien. Mijn eigen ontdekkingstocht van belemmerende overtuigingen naar een vrijer en gemakkelijker leven.

Zo zie je, je bent nooit uitgeleerd met zelf ontwikkeling. Ookal denk je ik kom voor een lichamelijke klacht. Je geest doet bijna altijd mee.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Samen kunnen we kijken hoe we in jouw leven het balans terug kunnen vinden.

Wil je meer weten over de diverse behandelingen die ik aanbied? Lees dan hier verder.

Kies voor een bewuster leven