Leven met de maan

De maan en zijn energie:

De energie van de maan heeft meer effect dan de meeste mensen denken. Het heeft effect op:

“De maan regelt het eb en vloed van de zee, wij mensen bestaan uit meer dan 70% water, vandaar dat de fases van de maan ook effect hebben op ons als mens.

Wanneer jij de maan fases begrijpt:

Ga jij ze inzetten om je dromen waar te maken. Kom jij uit je luie stoel en kom jij in actie! Krijg je orde in de hoofd. En balans in je leven. Minder vermoeidheid, minder gehaast gevoel. En dat alles op flow. Een natuurlijke manier om in rust en actie te leven.

Ik neem in mijn coaching en vaak in mijn behandeling automatisch de maan energie mee.

Op dit moment bied ik vooral 1 op 1 trainingen aan in mijn praktijk voor degene die meer willen weten wat je met de energie van de maan kunt doen in je dagelijkse leven. Ook gebruik ik het vaak in mijn coaching en behandeling op maat.

Ik ben ook bezig om een online training te maken over hoe je de maan energie kunt inzetten voor meer rust en voor het vooruit komen en waarmaken van jouw verlangens.

Maar: stel je hebt zelf een groepje van minimaal 3 personen en jullie willen graag begeleid worden bij een nieuwe of volle maan dan kunnen we kijken voor een datum en dan ga ik jullie begeleiden om deze maan energie te gebruiken.

Ik zorg voor een dynamische kunstzinnige oefening die past bij die maan. Waardoor jij meer inzichten krijgt en nog beter kunt voelen welke richting je op mag gaan in het leven.

Dit kan met 1 maan maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een hele maan cyclus te doen.

Wil je meer informatie over wat we dan gaan doen kun je altijd met mij contact op nemen. Info@balancepraktijkilona.nl

Lieve Ilona, bedankt dat je onze reisleider wilde zijn op de prachtige reis die we samen mochten maken met jou. Ik vond het heel bijzonder jullie allemaal te leren kennen en samen te zijn op deze bijzondere avonden. Bedankt allemaal en veel plezier en succes en plezier met hetgeen we allemaal hebben geleerd.
Saskia
Cursist

Ik heb hier een paar oefenden voor je waar je al zelf mee aan de slag kunt.

Wist jij al dat ik zelfs een serie prints heb over de fases van de maan?

Ik verkoop ze in mijn webshop! Klik hier

Alle maan fases op een rijtje voor thuis. Super handig om thuis nog eens terug te kijken waar elke fase voor staat.