Maak een afspraak

Heb je nog vragen, laat het mij weten.

Meest gestelde vragen

Waar moet ik zijn?

Je kunt achterom komen via de zij ingang. Via de poort naar binnen en daar zie je de praktijk achter het huis. Spreekt voor zich.

Wat moet ik aan?

Voor de behandeling met de guasha massage is het fijn om gemakkelijk kleding aan te hebben. Dit hoeft voor de coaching niet persee. Trek aan wat je fijn vind.

Moet ik nog iets meenemen?

Nee je hoeft niks mee te nemen. Geen handdoek. Alleen evt een telefoon waarop je kunt betalen of contant geld. Kan allebei.

Hoever moet ik alles uit?

Bij al mijn behandelingen blijven ondergoed en BH aan. Zelfs wanneer ik in de meeste gevallen alleen rug behandel blijft ook onder kleding aan. Je zult ten alle tijden bedekt blijven met een handdoek.

Krijg ik mijn behandeling vergoed?

Inmiddels door al mijn opleidingen zou ik in aanmerking komen voor een beroepsvereniging, zodat jij je behandeling (mits je aanvullend verzekerd bent) vergoed zou krijgen. Ik kies hier heel bewust niet voor. Want ik wil zelf blijven voelen waar ik mij in wil ontwikkelen en wat ik met de praktijk wil. Maar wanneer ik mij aansluit wordt er vanalles voor mij bepaald. En ik wil juist jou leren dat je je leven zel bepaald. En dat doe ik zelf liever ook. Mijn kundigheid zal juist daardoor nog beter zijn. En de resultaten ook daar ben ik van overtuigd. De concessie die naar jou toe doe is dat ik lage prijzen hanteer zodat ik voor iedereen toegankelijk blijf.

Meer informatie

Waar moet ik zijn

Willem de Zwijgerweg 71

5684 SC Best

Info@balancepraktijkilona.nl

06-46522626

Koop een cadeaubon

Verras iemand met een cadeaubon. Dit is gemakkelijk te regelen online. Als je de digitale bon ook fysiek wilt ontvangen laat het mij weten na de bestelling.

 

Geopend op

Afspraken zijn mogelijk op:

Maandag

dinsdag

woensdag

donderdag 

vrijdag

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte!