1 op 1 behandeling van Ilona van Kan

Bij Ilona leer je hoe lichaam en geest verbonden zijn met elkaar.

Start vandaag met het helen van je lichaam en een nieuwe manier van denken.

Lichamelijke klachten

Vaak moe, snel prikkelbaar, vage klachten, snel verzuurde spieren,vaak hoofdpijn, ze vinden niks in het ziekenhuis of een burn out.

Grote kans dat jouw parasymphatisch zenuwstelsel helemaal over prikkels is.

Dit kunnen we herstellen. Door rust. Je lichaam geeft al lange tijd signalen af maar je hebt er minder goed naar kunnen luisteren. Tijd om de overschotten van alfvalstoffen  op te ruimen.

Communiceren in elke relatie

Of het nu je schoonouders zijn, je baas of je partner. In elke relatie moet je communiceren. Maar dat kan wel op heel veel manieren.

Het begint met communiceren met jezelf. Welke gedachten heb jij? Wanneer triggert er iets in jou? En waarom? Ben jij je bewust wanneer jouw angst of jouw criticus spreekt?

Ik leer Jou om vanuit jouw bewuste ik te blijven communiceren. Je zult merken dat je dat een hoop rust gaat geven en een verbeterde communicatie.

Stress Management

Weet jij wel of je in stress bent? Is jouw lichaam altijd aan? In constante spanning terwijl  dat helemaal niet meer zou hoeven?

Of zijn je gedachten die zorgen voor stress. Ben je wel bewust wat stress allemaal kan doen voor jouw lichaam en geest?

Misschien denk je wel geen stress te hebben maar denkt jouw lichaam daar hele anders over. Misschien kom je wel uit een lange periode van stress en kan jouw lichaam de weg terug naar ontspanning niet meer vinden. Nu dat een rustige periode is aangebroken voel je allerlei pijntjes in je lijf. Tijd om het eens aan te pakken. En weer te ontspannen.

Carrière switch

Ook door je werk kun je vage lichamelijke klachten of  psychische klachten ontwikkelen.  Maar dit hoeft echt niet zoveel te kosten van jou!

Wij gaan samen kijken naar jouw verlangens. Kijken naar jouw kwaliteiten. En we gaan samen kijken wat kunnen we doen om dichterbij jouw succes baan te komen. Creëer een baan waar je geen vakantie van hoeft.

Ik begeleid jou in het eindelijk loskomen van oude patronen

Het is tijd om los te laten wat niet bij jou hoort.

Je krijgt overtuigingen mee van je opvoeders overtuigingen vanuit liefde gegeven maar misschien niet helemaal meer passend bij jou nu als volwassen persoon.

Nu heb je last van de quote: “kom op nog even door gaan” of “nou stil maar , niks aan de hand”.

Je hebt er last van dat je je emoties niet door voelt. Dat je jezelf niet kunt uiten. Dat je eigenlijk maar al te vaak jezelf opzij zet voor de ander. Hoe wordt je bewust van jouw overtuigingen? Hoe zorg je dat je ze gaat ombuigen? Zodat jij minder klachten fysiek gaat ervaren en minder klachten mentaal.

Wanneer een behandeling van Ilona?

Als jij last hebt van vermoeidheid

Niet zomaar een keer moe. Maar dat de dag te lang duurt om in te leven. Dat je lichaam niet meer kan functioneren. En dat je niks meer kunt hebben van de kinderen. 

Wanneer jij het lastig vind om in communicatie voor jezelf op te komen

Je leert bij mij om voor jezelf op te komen vanuit een zachte communicatie. Zodat je altijd bij jezelf kunt blijven. Hoe moeilijk de situatie ook is. Dat je blijft voelen wat jij wilt in plaats van achteraf boos zijn op jezelf en klagen dat je het anders had moeten zeggen. Kom op voor jezelf maar niet vanuit hardheid of boosheid maar vanuit liefde.

Wanneer je teveel in je hoofd zit en te weinig in je gevoel.

Als je veel met je hoofd beredeneerd maar vergeet te voelen. Maar je lichaam geeft inmiddels wel vanalles aan dan is het tijd om stil te gaan staan en er iets mee te doen. Voordat je klachten erger worden en je alles overbelast.

Wanneer je in een burnout zit of voelt dat je ertegenaan loopt

Loop jij op dit moment tegen een burnout aan of zit je er midden in of ben je er net uit maar val je soms terug? Ben dan op tijd en laat de spanning uit je lichaam halen door guasha en massage. En door de coaching om te zorgen dat we het niet nog eens zover laten komen.

Hoe weet ik nou of dit is wat ik nodig heb?

Er zijn zoveel coaches op de wereld, welke moet ik kiezen? Ik geef je geen ongelijk..

Ik geef je een aantal tips en aan de hand van de tips kan jij misschien voelen of jij het fijn vind om met jou hulpvraag bij mij te komen.

Vervang het woordje VIND naar ik VOEL

Probeer eens te kijken hoe je dan communiceert. Naar jezelf en naar de ander…..

Ga eens tellen hoeveel 10tjes je kwijt bent op een dag

Als elke activiteit €10,- kost hoeveel maak jij dan op per dag? En heb je dat wel te besteden? Als jij wilt herstellen zul je niet vanuit een lege bankrekening kunnen gaan werken..

Noteer eens met nieuwe maan wat jij echt wilt

Tijdens nieuwe maan ben jij het dichtste bij jouw verlangen. Je bent dan dus het dichtste bij jou intuïtie. Wil jij erachter komen wat jij in de kern wilt? Houd de stand van de maan dan in de gaten en neem eens de tijd om het op te schrijven

Zeg eens ja op dingen waar je normaal geen ja op zou zeggen

Dit klinkt vast gek voor je. Maar dit is goed voor jouw metaal energie. Soms zit je zo vast dat je geen beweging meer kunt vinden. Je energie is weg. Dan helpt het om eens outside the box te gaan en eens “gek” te doen. Dit zet weer energie aan. Waardoor je weer effect hebt op je organen zoals dikke darm en long en effect op je mindset. Kom in actie

Ben je super moe? Water voed water

Wanneer je heel erg moe bent kun je doormiddel van een voetenbadje je nier energie weer wat energie geven. Je nier energie begint onder in je voet. Het hoort bij het element water. Het is een belangrijke energie stroom bij energie te kort.

Mijn visie

Begint met voelen, echt ervaren. Dan gaan pas echt veranderingen plaatsvinden. Het moet je gaan beklijven. Erover praten is niet de enige oplossing.

Letterlijk je lichaam opruimen, en gaan voelen met je hart. Met je lichaam, met je handen en met je intuïtie. Met de persoon die jij van binnen bent.

Vanuit jouw bewuste IK.

Minder vinden meer voelen is mijn motto.

Het werkt zo

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Als je behoefte hebt aan een gesprek met mij voordat je een behandeling wilt boeken dan kan je een gratis telefonisch gesprek inplannen. Leg je hulpvraag bij mij neer en zo kunnen we samen voelen of ik de juiste persoon ben voor jou.

i

Kies de behandeling

Is die behandeling met guasha/ massage of is het alleen coaching? Misschien wisselen we het wel af en kijken we gaande weg waar de behoefte ligt of hoe de hulpvraag veranderd.

Wil jij graag de guahsa/ massage bij jouw behandeling kies dan voor de behandeling: 

Eerste afspraak voor coaching en lichamelijke klachten.

 

Wil jij liever alleen coaching? Kies dan voor:

Eerste afspraak voor coaching.

Wanneer ben ik dan klaar?

Je bent klaar wanneer jij dat voelt.

Ik heb klanten die een keer in de zoveel tijd bij mij komen om weer even te sparren. Om bepaalde communicatie weer op orde te krijgen weer handvatten krijgen.

Ook krijg ik juist mensen die blijven komen zodat ze niet terug vallen in hun burnout.

Het is aan jou wat jij fijn vind. Ik doe express niet aan trajecten. Herstel is voor iedereen verschillend. Daar kun je geen tijd aan vast pinnen.

De meeste van mijn klanten blijven vaak wel hangen omdat je door de massage en het coach gesprek vooraf in balans blijven en hun lichaam schoon kunnen houden zodat hun klachten niet terug komen. APK voor lichaam en geest. Maar dat is voor ieder ene eigen keuze.

Eerste afspraak voor coaching

In deze afspraak gaan wij samen kijken wat jouw grootste hulpvraag is. Deze gaan wij in kaart brengen. We gaan dan ook direct aan de slag. 

€60,-

Eerste afspraak voor coaching en lichamelijke klachten

De afspraak wanneer je lichamelijk ook veel spanningen hebt en last hebt van nek en  schouders of onderrug. Ook bij vermoeidheid is dit een fijne behandeling. We gaan ook coachen zodat jij je lichamelijk klachten niet keer op keer terug krijgt.

€60,-

30 minuten telefonisch coachen

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om te komen naar de praktijk is er altijd gelegenheid om het digitaal te doen. Of wanneer je even ondersteuning nodig hebt in een situatie die accuut bij je speelt kun je altijd een telefonisch consult inboeken.

€15,-

Nog steeds vragen?