1 op 1 sessie van Ilona van Kan

Ervaar totale ontspanning en welzijn met mijn unieke combinatie van massage en coaching

“Jouw weg naar innerlijke rust begint hier!”

Wil

We gaan kijken wie jij bent, voelen wat past bij jou en oefenen met het verschil van vinden en voelen.

Overprikkeld

Stap voor stap: structuur aanbrengen in wat echt belangrijk is. Morgen wordt het anders. Samen kijken we naar wat jij morgen anders kan doen.

Durven

Gaan we kijken wat je tegen houd om niet te durven. We gaan samen kijken welk stapje wel lukt richting durven.

Spanning

We gaan op zoek naar de oorsprong van jouw lichamelijke klachten. Wat wil jouw lichaam tegen jou zeggen? We maken weer contact met het lichaam zodat lichaam en geest weer kan samen werken.

Energie

We gaan op zoek of jouw energie terug kan komen in jouw lichaam. Soms door opruimen in je lichaam. Soms om zware overtuigingen te ontdekken.

We gaan aan de slag

Maar hoe dan?

Je komt bij mij en we gaan in gesprek. Afhankelijk van wat nodig is kan  ik verschillende dingen inzetten.

Ik bezit diverse Tools om een behandeling op maat te maken. Wat past bij jou en wat zal jou helpen is iets waar ik naar op zoek ga.

Wat ik vaak terug krijg na een sessie is dat de klant naar huis gaat met handvaten die ze morgen echt kunnen doen. Ze krijgen houvast. En zo start dan langzaam stap voor stap de verandering.

 

Balance praktijk Ilona

Wanneer een behandeling van Ilona?

Als jij last hebt van vermoeidheid

Niet zomaar een keer moe. Maar dat de dag te lang duurt om in te leven. Dat je lichaam niet meer kan functioneren. En dat je niks meer kunt hebben van de kinderen. 

Wanneer jij het lastig vind om in communicatie voor jezelf op te komen

Je leert bij mij om voor jezelf op te komen vanuit een zachte communicatie. Zodat je altijd bij jezelf kunt blijven. Hoe moeilijk de situatie ook is. Dat je blijft voelen wat jij wilt in plaats van achteraf boos zijn op jezelf en klagen dat je het anders had moeten zeggen. Kom op voor jezelf maar niet vanuit hardheid of boosheid maar vanuit liefde.

Wanneer je teveel in je hoofd zit en te weinig in je gevoel.

Als je veel met je hoofd beredeneerd maar vergeet te voelen. Maar je lichaam geeft inmiddels wel vanalles aan dan is het tijd om stil te gaan staan en er iets mee te doen. Voordat je klachten erger worden en je alles overbelast.

Wanneer je in een burnout zit of voelt dat je ertegenaan loopt

Loop jij op dit moment tegen een burnout aan of zit je er midden in of ben je er net uit maar val je soms terug? Ben dan op tijd en laat de spanning uit je lichaam halen door guasha en massage. En door de coaching om te zorgen dat we het niet nog eens zover laten komen.

Hoe weet ik nou of dit is wat ik nodig heb?

Er zijn zoveel coaches op de wereld, welke moet ik kiezen? Ik geef je geen ongelijk..

Ik geef je een aantal tips en aan de hand van de tips kan jij voelen of jij het fijn vind om met jouw hulpvraag bij mij te komen.

Vervang het woordje VIND naar ik VOEL

Probeer eens te kijken hoe je dan communiceert. Naar jezelf en naar de ander…..

Ga eens tellen hoeveel 10tjes je kwijt bent op een dag

Als elke activiteit €10,- kost hoeveel maak jij dan op per dag? En heb je dat wel te besteden? Als jij wilt herstellen zul je niet vanuit een lege bankrekening kunnen gaan werken..

Noteer eens met nieuwe maan wat jij echt wilt

Tijdens nieuwe maan ben jij het dichtste bij jouw verlangen. Je bent dan dus het dichtste bij jou intuïtie. Wil jij erachter komen wat jij in de kern wilt? Houd de stand van de maan dan in de gaten en neem eens de tijd om het op te schrijven

Zeg eens ja op dingen waar je normaal geen ja op zou zeggen

Dit klinkt vast gek voor je. Maar dit is goed voor jouw metaal energie. Soms zit je zo vast dat je geen beweging meer kunt vinden. Je energie is weg. Dan helpt het om eens outside the box te gaan en eens “gek” te doen. Dit zet weer energie aan. Waardoor je weer effect hebt op je organen zoals dikke darm en long en effect op je mindset. Kom in actie

Ben je super moe? Water voed water

Wanneer je heel erg moe bent kun je doormiddel van een voetenbadje je nier energie weer wat energie geven. Je nier energie begint onder in je voet. Het hoort bij het element water. Het is een belangrijke energie stroom bij energie te kort.

Mijn visie

Stop, Kijk & Verander

Hier een top vijf van klachten bij overbelasting van lichaam en geest:

1. Stress: Een van de meest voorkomende klachten die zowel mentale als fysieke symptomen met zich meebrengt, zoals spierspanning, vermoeidheid, angst en prikkelbaarheid.

2. Spierspanning: Lichamelijke spanning in de nek, schouders en rug als gevolg van stress en overbelasting, die vaak gepaard gaat met hoofdpijn en verminderde flexibiliteit.

3. Vermoeidheid: Zowel mentale als fysieke uitputting als gevolg van langdurige stress, overbelasting of slaapproblemen, wat kan leiden tot verminderde energie en concentratievermogen.

4. Slaapproblemen: Moeite met in slaap vallen, doorslapen of een rustgevende slaap hebben als gevolg van stress, angst of lichamelijke ongemakken zoals spierspanning.

5. Negatieve gedachtenpatronen: Herhalende negatieve gedachten en emoties die zowel mentaal als fysiek welzijn kunnen beïnvloeden, zoals verminderd zelfvertrouwen, somberheid en gebrek aan motivatie.

Het aanpakken van deze gecombineerde lichamelijke en geestelijke klachten vereist een holistische benadering die zowel gericht is op het verlichten van fysieke spanning als het bevorderen van mentale veerkracht en welzijn. Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Ilona van kan

Ik werk met:

 

Creatief coachen

Creatief coachen is een manier waarbij creatieve  middelen worden gebruikt. Als een manier om inzicht te krijgen in persoonlijke vraagstukken, emoties en gedragspatronen.

De focus ligt op het creatieve proces zelf, niet op het artistieke resultaat.

Massage

Ik gebruik diverse massage technieken zoals Hotsone: dit geeft een diepe ontspanning in gespannen spieren.

Ook gebruik ik Guasha therapie: dit is een traditionele Chinese geneeswijze die gebruikmaakt van een speciale schraaptechniek om knopen in het lichaam op te ruimen en spanning in spieren te verminderen.

Energie van de maan

Ik leer je hoe je de maan kunt gebruiken om jezelf lekker te blijven voelen en je verlangens waar te maken. En hoe je dat doet op  bewegen van rust naar actie en weer terug.

 

 

 

Wanneer ben ik dan klaar?

Je bent welkom wanneer het voor jou goed voelt. Mijn benadering is flexibel, waarbij klanten langs kunnen komen voor periodiek sparren of om communicatie te verbeteren.

Sommigen blijven regelmatig komen als preventieve maatregel tegen burn-out, maar ik vermijd bewust vaste trajecten. Herstel is persoonlijk en niet aan tijd gebonden.

De combinatie van massage en coachingsgesprekken helpt veel klanten in balans te blijven en klachten te voorkomen, als een soort APK voor lichaam en geest. De keuze hiervoor is persoonlijk.

Eerste afspraak “terug in balans “

🌿 **Mind-Body Balans Sessie** 🌿

Ervaar een holistische maar nuchtere benadering van welzijn met mijn Mind-Body Balans Sessie, speciaal ontworpen voor degenen die last hebben van vastzittende nek- en schouderspieren of andere blokkades in het lichaam ervaren en tegelijkertijd behoefte hebben aan diepgaande ontspanning en verlichting.

Tijdens deze sessie combineer ik doelgerichte guasha-massage en warme hotstone-massage om diepgewortelde spanning en blokkades in het lichaam los te maken en de energiestroom te bevorderen.

Maar dat is niet alles – ik neem ook een coaching en mindset component mee in de behandeling. Door middel van gesprekken en creatieve-oefeningen help ik je om je gedachten te kalmeren, stress los te laten en een diepere verbinding te maken met je innerlijke rust.

Of je nu op zoek bent naar fysieke verlichting, emotionele balans of mentale helderheid, deze sessie biedt een allesomvattende benadering om jou te ondersteunen op je reis naar welzijn en veerkracht.

*dit is een op maat gemaakte behandeling. Er wordt tijdens de afspraak gekeken naar wat jij nodig hebt. Dat kan zijn creatief coachen of een lichaams behandeling of allebei.

€70,-

Vervolg afspraak “blijf in balans”

🌿 Mind-Body Balans Sessie – Vervolgafspraak 🌿

Ben je klaar om de reis naar innerlijke rust en welzijn voort te zetten? Boek dan nu je vervolgafspraak voor de Mind-Body Balans Sessie!

Tijdens deze sessie zullen we opnieuw gerichte guasha-massage en warme hotstone-massage gebruiken om eventuele resterende spanning en blokkades in het lichaam aan te pakken en de energiestroom verder te bevorderen. Daarnaast zullen we onze coaching- en mindfulness-oefeningen voortzetten om je te blijven ondersteunen bij het kalmeren van je gedachten en het versterken van je innerlijke rust.

Of je nu behoefte hebt aan fysieke ontspanning, emotionele balans of mentale helderheid, deze vervolgafspraak biedt de mogelijkheid om verder te werken aan jouw welzijn en veerkracht.

 

*dit is een op maat gemaakte behandeling. Er wordt tijdens de afspraak gekeken naar wat jij nodig hebt. Dat kan zijn creatief coachen of een lichaams behandeling of allebei.

€70,-

Ontspannings massage

Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage, gericht op de achterkant van je rug, nek en schouders, inclusief een  zalige hoofdmassage.

Ook wordt de voorkant verwent met een fijne behandeling van nek, schouders, armen en gezicht, gebruikmakend van speciale guasha stenen voor een ultieme gezichtsontspanning.

Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van een hotstone massage en handen massage.

Na afloop krijg je nog een gezichtsmasker om alle detox te verwijderen en in totale ontspanning naar huis te gaan.

€80,-

30 minuten telefonisch coachen

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om te komen naar de praktijk is er altijd gelegenheid om het digitaal te doen. Of wanneer je even ondersteuning nodig hebt in een situatie die accuut bij je speelt kun je altijd een telefonisch consult inboeken.

€20,-

Nog steeds vragen?