Ilona van Kan

Massage voor lichaam en geest

Begeleid jou naar ontspanning en balans

Hallo, ik ben Ilona van Kan, geboren in Best. Gedurende vele jaren heb ik een schoonheidssalon gehad, waar mijn klanten niet alleen kwamen voor schoonheidsbehandelingen, maar ook voor de waardevolle gesprekken.

Mijn verhaal

Ik kreeg zelf lichamelijke klachten en ontdekte hoe lichaam en geest verbonden zijn. Dit besef hielp mij persoonlijk en van daaruit ben ik mij gaan omscholen.

Zo ontstond er een omkeer van beauty naar het innerlijke bewustzijn.

Waar ik voor sta

Ontspannen

In mijn praktijk hecht ik veel waarde aan het creëren van een veilige omgeving waarin jij je op je gemak kunt voelen. Tijdens de massage zal je altijd netjes bedekt blijven.

Ik heb geen oordeel

Ik veroordeel niemand. Het is niet aan mij om iets te vinden over jouw situatie. Het is aan mij om samen met jou te voelen waar de kern van het probleem zit. Ik zal zonder oordeel met jouw samen gaan kijken naar jouw hulpvraag.

Jij houd de regie

Ik doe heel bewust niet aan pakketten. Voor mij is het belangrijk dat jij blijft voelen dus ook wanneer jij geen behoefte meer hebt aan mijn behandeling. Of juist meer of korter op elkaar. Dat is aan jou. Samen of jij zelf pland elke keer per afspraak in. Je zit niet vast aan een heel traject. Er kan geen vaste tijd verbonden zijn aan genezing. Je bent vrij om zelf te voelen en te bepalen hoeveel afspraken jij wilt. En sommige komen al jaren elke maand of een keer inde zoveel tijd. Zie het als onderhoud. Wanneer je lekker in je vel zit wil je het maar al te graag zo houden

Ik werk met

Hoofdzakelijk met creatief coachen, energie van de maan, guasha therapie, soms ook reikie  en speciaal ontwikkelde massages voor ontspanning van de stress in het lichaam.

Dit zijn tools die verder gaan dan praten en dieper gaan dan een gewone massage.

 

Ilona van kan

Waar heb ik mijn kennis vandaan

Scholing

 • 2017 heb ik de 2 jarige opleiding guasha therapeut bij Guasha  Santai volbracht
 • 2019 opleiding kunstzinnig dynamisch coachen aan de Kleine Tiki in Breda
 • 2021 basis psychologie bij Con Amore Zodat ik weet wanneer er en coach nodig is of wanneer er toch doorverwezen moet worden.

Diverse cursusssen

 • Hotsone massage
 • Psoas massage
 • Chi wit massage
 • Reikie 1 & 2

Diverse thema/ nascholingsdagen van de Shymphatos academie

 • Long COVID behandeling
 • Emotie regulatie techniek
 • Nek schouder problemen

(In 2024 staan de volgende cursussen op de planning: activeren van Nervus Vagus)

 • En uiteraard lees ik diverse boeken over het activeren van je parasymphatisch zenuwstelsels (het rempedaal van jouw lichaam) en alles wat maar te vinden is over de visie hoe lichaam en geest zijn verbonden met elkaar.

Ik ben altijd verdieping aan het zoeken hoe ik nog meer voor mijzelf en voor mijn klant ontspanning kan vinden en nog eerlijker kan denken en voelen.

Dit doe ik ook door nog altijd zelf te werken aan mijn eigen triggers. Dit deel ik op Instagram zodat je ziet dat ook ik altijd hier aan zal mogen werken.

Hieronder kun je een kleine sfeer impressie zien van mijn op maat gemaakte behandeling voor het lichaam.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Check de roze button voor een afspraak.