Maand maan journal

Maand maan journal

Door gebruik te maken van deze maanjournal, kun je plannen op basis van de veranderende energie van de maan. Onbewust ervaar je momenten van creativiteit en actie, evenals momenten waarop het lastig lijkt om vooruitgang te boeken. Begrijpend wat elke maanfase vertegenwoordigt, kun je leren om de juiste energie te benutten en soepeler vooruitgang te boeken. Door bewust met deze energieën om te gaan, kun je je doelen effectiever nastreven en een meer natuurlijke flow ervaren. Het volgen van eenvoudige stappen tijdens de verschillende maanfasen kan je helpen om je dromen te verwezenlijken, waardoor je het heft in eigen handen neemt voor een rustiger en gemakkelijker leven.

Stap voor stap

Ontdek de meest vernieuwende maankalender ooit!

Deze unieke planner is flexibel – gebruik hem voor een enkele maand of het hele jaar, het is aan jou!

Wat deze kalender onderscheidt, is dat je de maanenergie kunt benutten, zelfs dagen voor en na elke fase. Zo optimaliseer je jouw krachten om efficiënt je doelen te bereiken. Heldere gevoelens en dichter bij je eigen keuzes dan ooit tevoren – dat belooft deze unieke maan journal.

Ilona kiest voor eenvoud, kort en krachtig. 🌙✨ 

Voor maar €9,95 download jij deze maan journal al!

“Dit is echt een keer iets anders. Kort en effectief. Ik hoef niet zoveel in te vullen maar ondertussen heb ik wel veel helderheid in mijn hoofd. Ik kom eindelijk vooruit in het behalen van mijn doelen”