Ilona van kan

Ilona van KAN

COACH VOOR RUST IN HOOFD EN LICHAAM

Minder vinden en meer voelen!

Liefdeskoppel kaartendeck

Verbeterde Communicatie
Ontdek de kracht van open en eerlijke gesprekken met onze inzichtkaarten. Versterk jullie band door beter begrip en dieper contact.

Diepere Verbondenheid
Leer nieuwe facetten van je partner kennen. Onze kaarten helpen jullie om op een speelse manier een diepere emotionele verbinding te creëren.

Relatieverrijking
Breng plezier en diepgang in jullie relatie. Perfect voor zowel nieuwe als langdurige koppels die hun liefde willen verdiepen en verrijken.

Hier het GRATIS  Excel bestand voor ondernemers die moeite hebben met het uitkeren of uitrekenen van hun salaris. Dit is een simpele opzet. Wil je een uitgebreide? Aangepast op jouw bedrijf neem gerust contact mij op.

Alles over de maan 

Maand maan journal

Maan journal

Transformeer jouw dromen in realiteit met de Maan Planner! Manifesteer op de unieke energie van elke maanfase en creëer rust, liefde, en flow in je leven. Begin met het noteren van je jaarwensen, vul maandelijks je doelen in, en ontdek de kracht van gerichte maanenergie. Mijn eigen succesverhaal begon hiermee, en nu gun ik jou hetzelfde! Koop de Maan Planner op www.balancepraktijkilona.nl en zet de eerste stap naar jouw doelen. 🌕✨ #MaanPlanner #Manifestatie #DromenRealiseren

Uitleg maan kaart

Deze maanfasekaart biedt in één oogopslag een beknopt overzicht van de betekenis achter elke maanfase. Bovendien heeft de kaart een aantrekkelijk ontwerp, volledig gecreëerd door Ilona.

Geïllustreerde Maan kaarten

Ilona heeft prachtige illustraties gecreëerd met inspirerende inzichten, verkrijgbaar in diverse formaten. Een mooi geschenkidee of een fraaie toevoeging aan je interieur.

WELKE TOOLS GEBRUIK IK:

Guasha therapie

Guasha therapie wordt vaak toegepast om verschillende gezondheidsproblemen te verlichten, zoals spierpijn, spanning, hoofdpijn, en het wordt soms gebruikt als onderdeel van de behandeling voor bepaalde chronische aandoeningen.

Het wordt beschouwd als een vorm van alternatieve geneeskunde.

Dynamisch coachen

Kunstzinnig dynamisch coachen is een vorm van coaching waarbij creatieve expressieve middelen, zoals tekenen of boetseren, worden ingezet om persoonlijke groei te bevorderen.

Het accent ligt op het creatieve proces als middel om dieper inzicht te krijgen in emoties, gedragspatronen en persoonlijke vraagstukken.

Een coach begeleidt dit proces om bewustwording te vergroten en positieve veranderingen te stimuleren, vaak met de nadruk op het proces boven het artistieke resultaat.

Het is een holistische benadering die ruimte biedt voor zelfontdekking en nieuwe perspectieven.

Hot stone massage

Een hotstone massage is een therapeutische massagevorm waarbij gladde, verwarmde stenen op strategische plekken van het lichaam worden geplaatst en ook gebruikt worden voor massage.

De stenen zijn meestal van basalt, een vulkanisch gesteente dat de warmte goed vasthoudt. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, wat ontspanning bevordert en kan helpen bij het verminderen van spanning en stress.

Tijdens de massage worden de stenen ook over het lichaam bewogen met behulp van verschillende massagetechnieken. De combinatie van warmte en massage draagt bij aan een verbeterde bloedcirculatie, ontspanning van spieren en verlichting van spanning. Hotstone massage wordt vaak gewaardeerd vanwege de kalmerende en ontspannende effecten, waardoor het zowel een fysieke als een mentale ontspanningservaring biedt.

Paspoort door human design

“Boek een Human Design sessie en ontdek concrete voordelen zoals:

1. **Inzicht in je sterke en zwakke punten**: Begrijp beter waar je talenten liggen en hoe je valkuilen kunt vermijden.

2. **Verbeterde besluitvorming**: Leer hoe je beslissingen kunt nemen die echt bij je passen en je energie optimaal benutten.

3. **Betere relaties**: Begrijp de dynamiek tussen jou en anderen, wat leidt tot meer begrip en harmonie in je relaties.

4. **Persoonlijke groei**: Krijg tools en inzichten om jezelf beter te begrijpen en je persoonlijke ontwikkeling te versnellen.

5. **Leven in balans**: Ontdek hoe je je leven kunt afstemmen op je natuurlijke ritme en energie, wat leidt tot meer tevredenheid en minder stress.

Investeer in jezelf en je toekomst door een Human Design sessie te boeken en ervaar de transformatie.”

Mijn visie

Het begint met voelen, met werkelijk ervaren. Pas dan kunnen echte veranderingen optreden. Het moet zich in jou verankeren. Praten alleen is niet de enige oplossing. Het draait om het daadwerkelijk zuiveren van je lichaam en het voelen met je hart. Gebruik je lichaam, je handen en je intuïtie om in contact te komen met de persoon die je van binnen bent. Vanuit je bewuste zelf. Minder oordelen, meer voelen is mijn leidraad.

 

Maak nu een afspraak  en kom beter in je vel: