Wat echt op 1 staat is mijn elektrisch Wamte kussen voor nek en schouders. Ik adviseer dit ook vaak aan mijn klanten. Ter ondersteuning van hun klacht. Wanneer je weet dat je klacht niet komt door ontstekingen dan kun je warmte inzetten om je spieren weer soepel te krijgen en dus de bloed stroming kunt laten stromen zodat de knopen opgelost kunnen worden.

Wanneer je net verkeerd hebt gezeten of belast is dit matje echt een lifesaver!

Via deze link kun je zelf dit matje morgen in huis hebben!

Soms heb je last van je onderrug. En dan gebruik ik dit matje. Je kunt er dan op gaan zitten. Ideaal voor je onderrug. Door de warmte kun je weer bewegen en wat soepelheid terug krijgen in je heupen. Ik leg dit natje ook graag in bed wanneer ik koude voeten heb of wanneer ik een verkoudheid in voel komen. Dan ga ik erop liggen. Er zit een tijdschakelaar op waardoor het matje na 90 minuten automatisch uit gaat. Via deze link kun je direct naar het matje.

Cups voor thuis. Ik gebruik ze voor onder de douche. Wanneer ik mijn schouders voel of wanneer ik me verkouden voel dan laat ik mijn partner mijn rug cuppen. Lange halen van boven naar beneden zorgen voor een goede doorbloeding. Daardoor kan het lichaam beter de afvalstoffen weg halen.

Ook gebruik ik het voor mijn benen. Als ik vermoeide en zware benen heb dan gebruik ik de cup om weer een goede doorbloeding te stimuleren. Met de cups masseer je je bindweefsel. Cellulites is ook een verkleving van je bindweefsel.

Dit zijn mijn ondersteunende middelen die ik zelf inzet om verlichting te brengen wanneer ik niet in de gelegenheid ben om naar mijn guasha therapeut te gaan.

Ik gebruik ook de guasha steen uiteraard. Dat heeft alleen weer meer uitleg nodig om het goed te leren gebruiken. Daarvoor ben ik bezig met een online cursus. Dus die is in de maak! Nog even geduld.